Vlees bezorgen met een big smile

Meat de Vlees Bezorgers

Let’s meat! Een beter leven voor mens en dier! Dit is wat ons iedere dag beweegt.
Wij van de Vlees Bezorgers geloven erin dat iedereen de kans moet krijgen om toegang te hebben tot eerlijk vlees voor een scherpe prijs, want uiteindelijk moeten we toch met elkaar deze kwetsbare planneet delen.

Beleving

Wij zijn vier gedreven en ondernemende jongens die een vleesbezorgservice hebben opgericht in 2012. Naast dat wij vier ‘simpele’ Leeuwarders zijn, zijn wij studenten met gevoel voor humor en willen de klant te allen tijde op een ludieke manier tevredenstellen met het lekkerste vlees van de stad. Benieuwd hoe onze ludieke acties zijn en wie deze vier jongens zijn? Bestel snel en kom erachter!

De bezorgers

 

Bram

De oudste van het team, Bram Kingma is 20 jaar oud en woonachtig in Groningen. Bram is een tweedejaars Commerciële Economie student aan de Hanzehogeschool in Groningen. Naast zijn studie is Bram werkzaam bij G-Star RAW in Groningen

"Toegang tot goed vlees voor een scherpe prijs is iets waar ik voor sta, het moet voor iedereen toegankelijk worden. Wij, het team van de Vleesbezorgers, denken met onze klanten mee. Een betere toekomst voor iedereen, dat is wat ik wil bereiken met dit dynamische team.”

 

 

Jordi

Jordi Pasveer, onze enige bezorger op de motor, is 19 jaar oud en afkomstig uit Leeuwarden. Hij woont en studeert in Leeuwarden aan de NHL. Voor nu studeert hij de opleiding Technische Bedrijfskunde en heeft grote plannen om zijn studie in Amerika voort te zetten.

''De VleesBezorgers, voorheen de VleesExpress, heeft als doel het leveren van kwalitatief goed en scherp geprijsd vlees. Naast deze twee hoofdzaken staat een goede klantenrelatie voorop.''

 

 

Laurens

Onze jongste collega is Laurens Adema, 17 jaar jong en International Business student aan de Hanzehogeschool te Groningen. Naast de Vleesbezorgers en zijn Engelse studie werkt Laurens in de Chasin’.

“Samen met de drie toppers om me heen hebben wij de Vleesbezorgers opgericht. Doormiddel van de Vleesbezorgers zet ik de eerste stappen in de ondernemerswereld.”

 

 

 

Tygo

Tygo Zigterman, 18 jaar oud en afkomstig uit Leeuwarden. Momenteel student aan de Hanzehogeschool en volgt de studie sport, management & organisatie. Tygo werkt op het moment, naast zijn studie en de Vleesbezorgers, bij de Score

“Mijn doel is de klant centraal stellen en met een goed gevoel een overheerlijk stuk vlees te bezorgen, hiermee willen wij de Vlees Bezorgers hoog op de kaart krijgen en kijk ik met veel vertrouwen uit naar de toekomst.”

 

Vragen of opmerkingen

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Je mag ons natuurlijk ook bellen! Dat kan op (06) 42 79 56 78